VELKOMMEN

Tjelle-Byg er et lille nordjysk tømrer- og snedkerfirma der holder til lidt uden for Dronninglund.  Vi har eksisteret siden 2007 og består i dag  af seks Svende og tre lærlinge. Alle vores medarbejdere er dygtige og vi leverer kvalitet hver gang. I 2015 har vi overtaget Dronninglund tømrer- og bygningssnedkeri af Erik Jacobsen.

Tjelle-Byg laver alt inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi har dog specialiseret os i tag, kviste samt vinduesudskiftninger som er vores hovedmål. Vi laver også alt andet - intet er for stort eller småt til os. 

Tjelle-Byg  stræber til enhver tid efter  at skabe en optimal løsning på såvel kort som lang sigt til den enkelte kunde. Vi leverer kvaliteten hver gang og går ikke på kompromis med denne. Hellere bruge en time for meget end en for lidt, så vi opfylder kundens behov.
Ring og aftal et møde om netop din opgave.

 

HVAD LAVER VI?

I Tjelle-Byg arbejder vi altid på at nå virksomhedens mål, som er tilfredse kunder og høj kvalitet. Vores primære opgave er at yde vores kunder en god service, samt et godt stykke håndværk.

Vi er specialister inden for tag og kviste, men vi udfører kort sagt alt i tømrer- og snedkerarbejde.

Har du brug for at vi tager os af hele byggeprojektet, så klarer vi også det.
Vi udfører gerne total-/hovedentrepriser, hvor vi sørger for at samle alle trådene i et byggeprojekt.

Vi holder os til stadighed orienteret på markedet i forhold til nye produkter og kurser, og arbejder sammen med en række dygtige samarbejdspartnere.
Vi bruger gerne kreativitet og nytænkning til at finde den optimale løsning og det korrekte valg af materialer for vores kunder.

Vi er selvfølgelig medlem af Byg-Garanti, der er din sikkerhed for veludført arbejde og vi er certificeret tagpartner ved Monier.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
eller bare en snak om priser og
muligheder for netop dit projekt.

 

SAMARBEJDSPARTNERE